ECONOMISESTE PANA La 75%
din factura lunara de curent electric

Pune punct cresterii constante a facturilor de curent electric. Conecteaza un dispozitiv inovativ de economisire a electricitatii - Smart Home Energy acasa, la birou sau la firma ta. Acest dispozitiv este total diferit de alte produse similare de pe piata romana si nu trebuie asociate cu ele.Reputatia si eficienta Smart Home Energy a ajuns la nivel international. Se bazeaza pe o tehnologie revolutionara, inovativa de economisire a energiei si a fost conceputa sa reduca costurile cu energia electrica cu pana la 75% in apartamente, case sau birouri. Smart Home Energy functioneaza, economiseste electricitate si bani, din momentul in care este conectat la o priza.

Smart Home Energy optimizeaza si imbunatateste performantele retelei. Actioneaza ca un filtru care elimina caderile de tensiune, zgomotele, stabilizeaza tensiunea de alimentare, optimizand in felul acesta consumul de energie, economisind energie electrica si bani. Smart Home Energy actioneaza asupra tuturor aparatelor care produc deranjamente in retea. Reduce consumul de curent electric la aparate de aer conditionat, frigidere, masini de spalat, aspiratoare, televizoare, computere, tuburi fluorescente , masini de spalat vase, congelatoare, echipamente de birou. Chiar si cu toate aparatele din clasa A-aparate economice, Smart Home Energy va reusi sa economiseasca maxim de energie electrica in locuinte si prin urmare sa scada pretul facturilor.

Smart Home Energy se bazeaza pe o tehnologie noua, revolutionara de economisire a consumului de energie electrica si de reducere cu pana la 75% a costului acesteia in apartament, casa sau birouri. Dispozitivul trebuie doar conectat la o priza . Actioneaza asupra tuturor aparatelor care produc deranjamente in retea. Economiseste curent electric la aparatele de aer conditionat, frigidere, masini de spalat, aspiratoare, televizoare, computere, tuburi fluorescente, masini de spalat vase, congelatoare, echipamente de birou. Daca sunt mai multe consumatoare mari de curent electric,de exemplu, doua sau trei aparate de aer conditionat acasa,un dispozitiv Smart Home Energy trebuie plasat aproape de fiecare, astfel reducerea consumului de energie va fi maxima.

Oferta este valabilă până la:

Da! Comand Energy Saver Pro® pentru a-mi micsora facturile la electricitate cu pana la 75%. Daca acestea nu vor scadea, voi primi inapoi 100% banii cheltuiti pe produs, deoarece am garantia satisfacerii.

Comand azi si de aceea voi plati un pret promotional de 0 leipretul standard este 0 lei (economisesc 141 lei chiar acum)

Inteleg ca nu risc deoarece in termen de 60 de zile de la data platii pot returna produsul si pot primi banii inapoiI!

Cumpără Smart Home Energy x1

Cumpără Smart Home Energy x2

Comanda
Transport: 19lei
Total: 0 lei
0lei Economisiți 0lei